Kinyírták Charlie Sheent

nlc | 2011. Augusztus 07.
Nem sokat teketóriáztak a Két pasi meg egy kicsi készítői. A stáb úgy döntött, hogy esélyt sem ad Charlie Sheennek a visszatérésre. Így az új évad első része egy temetéssel kezdődik, ugyanis Sheen karakterét kinyírják.

„Viszlát, Charlie! Helló, Ashton!” – ezzel indították a sikeres sorozat új forgatását a színészek. A drog-, alkohol- és szexfüggőségben szenvedő – bár ő nem szenved tőle, csak a környezete – Charlie Sheent tavasszal menesztették a sorozatból. Helyére a 33 éves Ashton Kutchert szerződtették, aki teljesen új karakterként érkezik a Harper családba. Kutcher egy Walter Schmidt nevű internetmogult alakít majd, aki megveszi Charlie malibui házát. Annyira megkedveli az ott lakó kamasz fiút és a szerencsétlen apját, hogy megengedi nekik, továbbra is ott éljenek.

Ashton első forgatási napja

Az öreg Charlie bácsit pedig kinyírják az új évad első részében, méghozzá egy metró gázolja el. A temetésről készült fotók már ki is szivárogtak az internetre. A stáb állítólag hangos nevetéssel és tapssal búcsúztatta a kezelhetetlen színészt. Sheen a hír hallatára csak ennyit mondott a TMZ internetes oldalnak: „Ja, majd megnézem a saját temetésemet!”

Charlie bácsi temetése Fotó: TMZ
Exit mobile version