Éjfélig bulizott a pihenésre ítélt sztár kismama

nlc | 2011. Augusztus 27.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Szorcsik H. Viki 19 évesen várja első kisbabáját. Mivel a Jóban Rosszban színésznőjének korábban sok gondja volt azzal, hogy kórosan sovány, orvosai tanácsára abbahagyta a munkát, és szigorúan pihen a szülés előtt. A Blikk azonban látta, hogy a színésznő éjfélig bulizott...
Éjfélig bulizott a puhenésre ítélt sztár kismama

Szorcsik H. Viki pár napja még arról mesélt, hogy 16 hetes terhesként csupán egy kilót hízott, súlyproblémái most is fent állnak, ezért orvosa pihenőre fogta, és parancsba adta, hogy pihenjen és egyen. „Viki akkor komolyan is vette az utasítást, táppénzre ment, karakterét pedig egy új lány vette át a sorozatban. A kismama azt is ecsetelte, hogy a meleg miatt nagyon rosszul érzi magát, szinte semmit se tud csinálni, csak feküdni, ülni és aludni. Úgy tűnik azonban, hogy a SZIN-en kellemes idő volt, ugyanis olvasó-riporterünk szerint egy társasággal tábort vert borudvarban éjfélig élvezték a mulatozást” – olvasható a mai Blikkben. Viki azonban nem ivott egy korty alkoholt sem, végig barátaival ült a borudvarban és kezével simogatta a hasát. Azt sem engedte, hogy a cigifüstöt ráfújják.
Azt gondoljuk, ha Viki elég jól érzi magát ahhoz, hogy elsétáljon és beszélgessen a barátaival egy rendezvényen, annak inkább örülni kéne, hiszen azt mutatja: a kismamával minden rendben van!

Exit mobile version