VV Péter pánikolt éjszaka a villában

nlc | 2011. November 04.
Elfehéredett és kerülte Cristofel tekintetét VV Péter, amikor meglátta, hogy vendégként visszatérhetett néhány órára a villába a kiesett kubai.
VV Péter pánikolt éjszaka a villában

Péter nem gondolta volna, hogy ilyen hamar szembesítik majd Cristofellel. Annak idején ugyanis örök barátságot és őszinteséget ígért a kubainak, de a háta mögött egy irányítható, ostoba fiúnak titulálta a titokszobában.

Cristofel kiesése után ezeket a kijelentéseket visszamondták a rokonai és ismerősei és habár ma már tudja, hogy Péter csak kihasználta, egyelőre nem szembesítheti hazugságaival egykori barátját, mert a még játékban lévő embereknek semmit sem árulhat el a külvilág eseményeiből.

Péter ennek ellenére megpróbálta kiszedni a kubaiból, hogy hogyan is áll most a barátságuk és milyen embernek tartják őt a szülei. „Erre nem válaszolok, Péter. Nem megyek bele. Majd mindent megtudsz, ha kikerülsz, de ha kiesel, azt fogod mondani: b… meg, egy szívtelen dög vagyok és kiestem” – vágta oda Péternek Cristofel. A 18 éves kubai egész éjszaka távolságtartó volt a valóságshow-veteránnal.

Exit mobile version