A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

Greenfield Hotel****Golf&Spa | 2012. November 29.
Fáradt vagy? És csak most jönnek ez ünnepek... egymásnak adják a kilincset a család és a barátok. Megint úgy lesz, mint tavaly?

Kezdj neki kipihenten a karácsonyi pörgésnek Bükfürdőn, a Greenfield Hotelben, ahol forralt borral és fáklyás esti sétával hangolódhatsz rá az adventre. All inclusive ellátás és ünnepváró programok kicsiknek és nagyoknak is segítenek az ellazulásban és feltöltődésben.

 

Mi nők, ha a közelgő ünnepekre gondolunk, nem csak a karácsony meghitt hangulata, a színes-díszes ajándékok és az ünneplőbe öltözött családunk jut az eszünkbe. Hiszen napokkal korábban elkezdjük a készülődést, hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Aztán eljön a karácsony. Ott az egész napos sütés-főzés, mosogatás, és estére holtfáradtan rogyunk az ágyba.

 

Ha eleged van a karácsonyi őrült hajtásból, ami megfoszt az ünnep lényegétől, idén válaszd a Greenfield Hotel****Golf&Spa-t, ahol ünnepi hangulatban és kényelemben az all inclusive szoláltatással megkapsz mindent, amire ilyenkor csak szükséged lehet.

 

Az elmúlt év fáradalmainak kipihenésében egy kényeztető masszázs segít. A hotel mintegy 3500 m2-es Spa- és Szaunavilága, a finn-, infra-, fény- és hangterápiás szaunákkal, gőzfürdővel, sókamrával, gyógy-, élmény- és gyermekmedencékkel a tökéletes pihenés és élmény biztosítékai.

Igazi pihenés, amikor főzés és mosogatás helyett csak le kell ülni az asztalhoz és kedvedre válogathatsz a fogások közül.

 

December 24-én Classic Quartett előadása teszi varázslatossá a karácsony estét.

December 25-én Sövegjáró Áron zenés műsorában az ünnephez illő lírai dalokat, musicalrészleteket és világslágereket szólaltat meg. A jó hangulatról minden nap színes, animációs programok gondoskodnak. A Greenfield all inclusive szoláltatások segítenek, hogy az ünnepek idén valóban a kikapcsolódásról és a pihenésről szóljanak.

 További információk

 

 

 

 

Exit mobile version