Aniston pasija kikotyogta, hogy a színésznő kisbabát vár

nlc | 2012. December 07.
"Végre terhes Jennifer Aniston!" – áll az amerikai InTouch magazin címlapján. A lap bizalmas információk alapján tette címlapra, hogy a színésznő és Kate Middleton egyaránt gyermeket várnak.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Az amerikai magazin egész pontosan „Végre Kate és Jennifer is terhes!” szalagcímmel hirdeti aktuális számát. Míg az egyik „címlaplány”, Kate Middleton váradósságát december 3-án hivatalosan is megerősítették, addig Jennifer Aniston esetében mindez még várat magára. Ugyanakkor a lap munkatársai felhajtottak egy jól értesült informátort, aki a színésznő vőlegényére, Justin Theroux-ra hivatkozva állítja, hogy igenis, jön a baba.

„Justin számolt be róla a barátainak. Jen elképesztően izgatott, ugyanakkor aggódik a kora miatt és azért, mert a terhessége még nagyon korai szakaszban van. Biztosra szeretne menni, hogy minden rendben lesz, és most az egészségére koncentrál” – nyilatkozta a pár közeli ismerőse a magazinnak.

A 43 éves színésznő sajtósa ezzel szemben cáfolta az „értesüléseket”, de az In Touch továbbra is hisz igazában, mert valamiféle furcsa izgalmat látnak a szerelmesek egész környezetében. „Mindenki nagyon izgatott körülöttük. Ez hatalmas öröm nekik.” 

Exit mobile version