Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra…

UPC Direct | 2013. November 19.
A hideg beköszöntével egyre több időt töltünk otthon bekuckózva a jó meleg pokróc alatt. A szabadtéri programokat hanyagoljuk, helyette inkább valami olyanra vágyunk, amihez ki sem kell tenni a lábunkat a lakásból.

Az otthoni teendők mellett, mindannyian vágyunk egy kis szórakozásra is. Lehuppanni a tévé elé, kortyolgatni egy isteni forró teát, és élvezni a UPC Direct különleges kínálatát. A UPC Direct, mivel  műholdas TV-szolgáltatást nyújt, az ország minden területén elérhető, így tényleg bárki kedvére válogathat a 4 fantasztikus csomag kínálatából. A Direct Light, Direct Medium, Direct+ és SuperPak csomagok kiváló csatornái között bárki megtalálhatja kedvenceit, és máris felvidíthatja a ködös novemberi estéket.

Mi megnéztük, mivel teheted izgalmassá ezt a hetet!

Amit ajánlunk – vadonatúj sorozatok és igazi nagy klasszikusok -, szerintünk a héten ezt érdemes megnézni:

 
 

Az izgalmas sorozatok mellett azért a filmkínálat is lebilincselő.

Mi a Filmbox csatorna – A Hókirálynő kalandfilmjét ajánljuk, az egész család számára.
A film a híres Andersen-mese adaptációja, melynek főszereplője Gerda (Chelsea Hobbs), aki édesapjával vezet egy elszigetelt északi szállodát. Életük egy rejtélyes szállóvendég, egy fehér bundát és gyémántokat viselő nő érkezésével bolydul fel. Ezt követően Chelsea szerelmét, Kait, aki a szálloda jóképű alkalmazottja, sem tudhatja már biztonságban a titokzatos vendégtől.

 

És a végére hagytunk egy igazi vígjátékot, amely bizony komolyan igénybe veheti a nevetőizmainkat, hiszen a legendás Peter Sellers alakítja benne a főszerepet.

Az MGM kínálatában láthatjuk az Estély habfürdővel című vígjátékot.

Hrundi V. Bakshi (Peter Sellers) indiai statiszta áll a történet központjában, aki csetlő-botló jelenlétével folyamatosan akadályozza egy szuperprodukció forgatását. Egy hatalmas baklövést követően viszont a film producere ahelyett, hogy végérvényesen eltávolítaná a statisztát, véletlenül egy előkelő estély vendéglistájára írja Hrundi nevét, ahol a statiszta további bonyodalmakat okozva jelenik meg.

 

Ha találtál kedvedre valót, de nem tudod megnézni, vedd fel digitális videorögzítővel (DVR-ral) és nézd meg akkor, amikor csak szeretnéd.

További információk

  • Címkék:
  • tv
Exit mobile version