VV Éva bevallotta, évekig drogozott

G.Zs. | 2014. Május 21.
Baukó Éva Joshi Bharatnak mesélt az élete azon időszakáról, amikor folyamatosan kábítószerezet, és bulizott.

VV Éva, vagyis Baukó Éva nemrég új életet kezdett, azonban hosszú út vezetett idáig. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa a minap Joshi Bharat – Másképpen című műsorában vendégeskedett, ahol az édesapjával való hullámzó kapcsolata mellett az alkohol- és kábítószerproblémáiról is őszintén mesélt.

Majd’ három éven keresztül kábítószerezett

Éva azt is elmesélte, hogy tizenhét és fél éves volt, amikor otthagyta a gimnáziumot. “Belekeveredtem egy rossz társaságba, elkezdtem kábítószerezni, és tizenhéttől olyan húszéves koromig kábítószereztem, meg buliztam, és ezt nagyon-nagyon megbántam” – vallott az élete eddig nem ismert szegmenséről Éva, aki húszévesen – a szeretteinek köszönhetően – rádöbbent arra, hogy változtatnia kell az életén.

Akkor döntöttem el azt, hogy megcsinálom az érettségit, két év alatt estin végeztem el, és emelt szintű törivel meg emelt szintű magyarral felvettek a Corvinus Egyetemre” – mondta Éva, aki ezt követően arról is mesélt Joshinak, hogyan siklott ki újra az élete. Az egykori botrányhősnővel készült teljes beszélgetés ma délelőtt 11 órakor látható a FEM3 csatornán.

Galériánkban megnézheted, hogyan alakult át Baukó Éva:

VV Éva bevallotta, évekig drogozott

Baukó Éva Joshi Bharatnak mesélt az élete azon időszakáról, amikor folyamatosan kábítószerezet, és bulizott.

Exit mobile version