Szexi dekoltázzsal ünnepelt a Terápia színésznője – galéria

Z.A. | 2014. Október 27.
Sokat mutató, mélyen dekoltált ruhában jelent meg a Terápia premier előtti vetítésén Für Anikó.

Október 27-én, hétfőn debütál az HBO töretlen sikerrel futó, saját gyártású sorozatának második évada. A színészek és a sorozat híres rajongói egy premier előtti vetítésen ünnepelték meg a sikert. A vörös szőnyegen sorra vonultak fel a Terápia csinos színésznői, köztük Für Anikó, aki egy olajzöld, mélyen dekoltált ruhát választott a bemutatóra.

Interjúk, exkluzív fotók, videók, és kulisszatitkok – Terápia 2. évad!

Ám nemcsak az ő, de kolléganője, Péterfy Bori estélyije sem volt mindennapi. Az énekes-színésznő izgatottan várta a vetítést. “Furcsa érzés és nagyon nehéz az embernek saját magát nézni a vásznon, azonban úgy gondolom, valami igazán jót alkottunk. Már most lehet érezni, hogy milyen jól összecsengenek az epizódok, összeérnek a szálak. Minden karakter közel áll a szívemhez, már az első évadban is nagyon szerettem Nagy Zsolték történetét, különösen izgalmas, hogy miként folytatódik” – magyarázta a Péterfy Bori & Love Band énekesnője, aki azt is hozzátette, az este során jóleső érzéssel gondolt vissza a forgatás minden percére. “Visszajöttek az élmények az emlékek: egy kicsit fáj a szívem, és néha azt kívánom, hogy bárcsak még tovább tartana ez az időszak. Óriási élmény, hogy a részese lehettem az egésznek.”

A premiert követő exkluzív partin a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

Szexi dekoltázzsal ünnepelt a Terápia színésznője – galéria

Sokat mutató, mélyen dekoltált ruhában jelent meg a Terápia premier előtti vetítésén Für Anikó.

Exit mobile version