A legédesebb képek Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas születésnapjára

nlc | 2015. Szeptember 25.
A házaspárnak ugyanazon a napon van a születésnapja: Michael Douglas ma 71, Catherine Zeta-Jones pedig 46 éves. Sokan nem hitték, de a pár most boldogabb, mint valaha.

Senki nem fogadott volna erre a napra, hogy Michael Douglas együtt ünnepli majd a 71. születésnapját Catherine Zeta-Jonesszal. A színésznő napra pontosan 25 évvel fiatalabb a férjénél, és a ma 46 éves Zeta-Jones állítása szerint nem lehetne boldogabb.

Mindezt pedig jó hallani azok után, amiken az elmúlt években keresztülmentek. Douglas rákja, Zeta-Jones függősége, és hogy egy ideig külön éltek, rádöbbentette őket arra: a család a legfontosabb. A róluk készült képeken is látszik, mennyire odavannak egymásért.

A legutóbbi közös teniszmeccsnézésen is akkor voltak a legvidámabbak, amikor elvonultak egy kicsit kettesben.

A lányukat is kivitték a meccsre.

Ezt például nemrég posztolt Catherine Zeta-Jones a férjéről: “Vasárnap, The New York Times és a férjem… boldog élet, boldog feleség!”

Catherine Zeta-Jones a családi pillanatokat szívesen megörökíti. Amikor a gyerekei még fiatalabbak voltak, nem akarta őket kitenni a nagy érdeklődésnek, ezért csak ritkán láthattuk őket.

Carys és Dylan azonban már kész felnőtt, és a színésznő szerint minden alkalommal megkérdezik őket, akarnak-e jönni, mert nem szeretnének rájuk erőltetni semmilyen szereplést.

Michael Douglas megható beszédet mondott nemrégiben, amelyben köszönetet mondott a feleségének a gyönyörű családjáért és a támogatásért. A nyilvános szerelmi vallomás közben elcsuklott a színész hangja.

Catherine Zeta-Jones pedig büszkén posztolt a rendezvény után. 

Az elmúlt évben sokkal jobban összekovácsolódott a család, és ez látszik azon is, ahogyan a gyerekek az apjukon lógnak.

És azért a színésznő sem marad ki a családi kényeztetésből. Így köszöntötte a családja idén anyák napján. Douglas külön levelet írt, amelyben megköszönte a feleségének, hogy milyen nagyszerű anya.

Amikor a pár megjelenik a vörös szőnyegen, sokszor mondták, hogy a színésznő túl hűvösen viselkedik. Amikor azonban nem a szokásos pózban állnak, akkor látszik a szerelem abból, ahogyan egymásra néznek. 

Egy színházi bemutatón pedig egy sarokba vonultak el, amikor a fotós megzavarta őket.

A közös karácsonyi vakációról sem hiányzik egy családi kép.

Exit mobile version