Pimaszúr a fiával együtt költözött

nlc | 2015. Október 19.
Pimaszúr átcuccol felvételei korábban is családias légkörben történtek, de a mostani adás egészen kivételes lesz, mivel Papp Gergő fia is csatlakozott a csapathoz.

Pimaszúr átcuccol műsorban Papp Gergő a szigligeti csodaszép nyaralóba költözik be Szivós Marciékhoz. Ez egy háromgenerációs, meseszép panorámás családi ház, ahol Marci olykor egyedül, olykor a családdal együtt vonul vissza. Szigliget Papp Gergőéknek is nagy szerelme, így Marcival egyeztetve most először magukkal vitték Ábel fiukat is, aminek Marci nagyon örült.

Este mentek el Ábelért, aki szüleivel szintén a vízilabdázó birtokán töltötte az estét, igaz, ő nem forgatott, hanem csak aludni érkezett. Reggel pedig már anyukája köntösében kommandózott.

“A közös helyszínt, az egy helyen nyaralást kihasználva Ábel fiunkat még kora reggel barátokra bíztuk, majd a sarki kisboltban valami kis reggelit vásárolva érkeztünk meg a gyönyörű rusztikus házhoz. Este 10 körül vettük fel Ábelt. Marci ajánlotta fel, hogy miért ne vegyük magunkhoz és aludjunk együtt a házban, Ábel pedig nagyon szerette volna ezt kipróbálni. Soha egyetlen ottalváskor nem volt még velünk, és üzenjük: nem terjeszkedik a klán. Nem űzünk majd sportot ebből. Ráadásul azonnal álomba is szenderült, mi pedig folytattuk a forgatást egy igazi »pasis« beszélgetéssel”árulta el Papp Gergő.

 

Exit mobile version