Novák Angéla először Pimaszúrnak mutatta meg a nővérét

nlc | 2015. November 10.
A Pimaszúr átcuccol adásában először mutatta meg a nyilvánosságnak Novák Angéla a testvérét, Csillát, aki mindig kitartott mellette.

Hámoriné Csiri Erika a férjével látogatta meg Novák Angélát a Pimaszúr átcuccol forgatásán. Angéla testvére őszintén mesélt Angéla “kálváriájáról”. Annak idején Erikának mondta el először, hogy tudja, rossz testbe született.

“Én nagyon sokat sírtam miatta. Azért, mert tudtam, hogy neki így sokkal nehezebb lesz az élete. Neki hússzor annyit kell teljesíteni, ha bármit csinál, hogy elismerjék vagy elfogadják az ő eredményeit. Nagyon nagy baj volt, hogy így alakult, hogy nem tudtam neki segíteni. Mi a szomszédban laktunk, és mivel anyukám azt mondta, hogy így nem jöhet haza, hogyha ő lányként öltözik vagy lányként viselkedik, mert ő úgy gondolta, hogy egy tinédzserkori hóbort” – árulta el Erika, aki mindvégig igyekezett testvére mellett lenni. Aztán persze megtört a jég, igaz négy év után. 

“Konkrétan nekem lett egy párkapcsolatom. Már beszéltünk is a mamáékkal, én azt már mondtam, hogy van egy párkapcsolatom, szerelmes vagyok, és akkor egyszer mondta, hogy menjünk ki vasárnapi ebédre. És akkor, egyik pillanatról a másikra… kimentünk vasárnapi ebédre a párommal, és onnantól kezdve nem volt az kérdés, hogy ez a helyére került” – árulta el Angéla. Mára teljesen rendeződött a viszony, minden hétfőt együtt tölt Angéla a szüleivel.

Exit mobile version