Celine Dion Las Vegas-i beszédén mindenki sír

V.V.V. | 2016. Február 04.
Celine Dion a férje halála után először beszélt a nyilvánosság előtt, hogy megünnepeljék René Angelil csodálatos életét. A videón még az is elsírta magát, aki nem érti, mint mond az énekesnő.

Januárban, két nappal a 74. születésnapja előtt hunyt el René Angelil, aki meg akarta könnyíteni a feleségének a gyász időszakát is, ezért maga tervezte meg a temetése és a búcsúztatása részleteit is. Celine Dion a férje temetése után nem sokkal visszatért Las Vegasba, ahol az utóbbi években éltek. A neves Caesars Palace’s Colosseumban a producer és menedzser emlékére egy estet szerveztek, ahol az énekesnő is beszélt.

“Soha életemben nem vettem részt olyan megbeszéléseken, ahol igent vagy nemet kellett mondani. René megvédett engem, az első naptól kezdve egész életén át. Jólesik beszélnem róla, hallani a történeteket” – mondta a sztár, aki a szórakoztatóipar apraja-nagyja előtt mondta el a beszédét. A vendégek közül sokan történeteket meséltek el a férjéről, amelyben arról emlékeztek meg, milyen mélyen érző, nagylelkű férfi volt, aki a szakmájában is emberséges maradt, a siker nem szállt a fejébe. 

A történeteken néha mosolygott, néha meghatódott a négyezres vendégsereg, és Celine Dion valamint a nagy fia is, aki szintén részt vett a búcsúztatón.

“Ez az otthonom, távol az otthonomtól, ezért biztonságban kellene magamat éreznem, de nem tudom, mennyire érzem most magam biztonságban. Érzem a szeretetét ebben a szobában, érzem az erejét és a melegségét, amely most mindannyiótokból visszatükröződik” – mondta Celine Dion elcsukló hangon.

“René mindig a legnagyszerűbb emberekkel vett körbe engem, akik hittek bennünk és keményen dolgoztak értünk, velünk. Életem szerelme… nagyon boldog lenne, ha tudná, hogy itt mesélünk róla történeteket, megosztjuk az emlékeinket, lejátszunk néhányat a kedvenc zenéiből. És különösen ebben a csodálatos színházban, ahol évekkel ezelőtt az egyik legnagyobb álma vált valóra.”

Az énekesnő utolsó mondatai bejárták a világot, és még azok is könnyes szemmel nézték, akik nem értették, mit mond pontosan. “A családom nevében még egyszer megköszönöm, hogy itt voltatok velünk a szerelmem csodálatos emlékestjén. Renée, nagyon szeretlek. Merci, jó éjszakát.”

 

Exit mobile version