Gyanús körülmények közt halt meg Liza Minnelli volt férje

nlc | 2016. Április 13.
A zenei producert és realityshow-sztárt legtöbben csak Liza Minnelli negyedik férjeként ismerték. A halálának körülményeit sokan furcsának tartják.

Liza Minnelli és David Gest rövid életű házasságukkal annak idején a legfurcsább sztárpárok közé kerültek. Látszólag nem volt bennük semmi közös a plasztikai sebészet iránti rajongásukon kívül, ráadásul Gest mindenki szerint meleg volt, Minnelli pedig drog- és alkoholfüggő, és mindketten csak egy kis társaságra vágytak.

Bár David Gest halála hirtelen volt, azt mondják, nem volt váratlan. Januárban azért kellett elhagyni a Big Brother sztárszériáját, mert egészségügyi problémái akadtak: mandulagyulladásával együtt a nyaki nyirokcsomói látványosan megduzzadtak, a vérnyomása pedig az egekbe szökött.

Viszonylag hamar felépült és meghirdette az aktuális turnéját is, amelynek poszterén ironikus módon a “David Gest nem halt meg, hanem teljes lelkével az élők közt van” szöveg alatt egy lila koporsóból bukkan elő.

Liza Minnelli volt férjét London egyik legelegánsabb hoteljében találták holtan, és a halál okát nem tudták megmagyarázni, a rendőrség pedig gyanúsnak ítélte a halál körülményeit is.

 

Exit mobile version