Bochkor Gábor lett Várkonyi Andrea lelki támasza

nlc | 2016. Május 13.
Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor, egy olyan nehéz hullámvölgyön mennek most át, amit már egyszer együtt átéltek, és nem gondolták, hogy újra bekövetkezik, csakhogy most fordult a kocka.

 

Várkonyi Andreát a Tényektől való távozás nagyon megviselte. Az utolsó adásban könnyekkel küszködve búcsúzott a nézőktől, a megszokott közegtől. Arról ugyan korábban volt már szó, hogy a Mokkában folytathatja Várkonyi Andrea tévés pályafutását, de egyelőre a TV2 még nem jelentette be, hogy valóban ez a terv.

Korábban Bochkor Gáborral is megesett már, hogy hirtelen szeretett munkája nélkül maradt, a rádiós azt mesélte a Best magazinnak, hogy akkor Várkonyi Andrea volt a támasza, most ugyanez van fordítva.

“Andi tizenöt éve vezette az egyik legnézettebb műsort. Azt gondolom, hogy a sikerben neki is nagy része volt. Ez most valóban nem könnyű időszak, de nem féltem őt, szerencsés természete van, és lelkileg nagyon erős. (…) A mi kapcsolatunk mindig is olyan volt, hogyha valamelyikünknek tanácsra volt szüksége, a másik ott állt mögötte. Most én figyelek rá, én segítem őt, én vagyok a lelki támasz. Szerencsére nem vagyok indulatból cselekvő ember, Andi pedig szereti bennem ezt a higgadtságot. Volt idő, amikor nekem volt szükségem hasonló hátországra. Amikor megszűnt a Bumeráng, a legmagasabb ugrótoronyból egyszer csak ott találtam magam a semmiben. Kikerültem egy tizenéves rutinból, feszült voltam, ingerült” – mesélte Várkonyi Andrea hogylétéről és szoros kapcsolatukról Bochkor Gábor. 

 

 

Exit mobile version