Folyóba fulladt a legnépszerűbb brazil sorozatsztár

MTI/NLCafé | 2016. Szeptember 16.
A brazilok legkedveltebb sorozatsztárja éppen legújabb filmét forgatta, amikor a forgatást követően úszni ment. Vele tartó kolléganője segítségért kiáltott, de senki sem törődött velük, mert a környékbeliek azt hitték, még tart a felvétel.

Tévésorozata forgatása alatt fulladt vízbe a legnépszerűbb brazil sorozatszár, Domingos Montagner. Az 54 éves tévésztár főszerepet játszott a Velho Chico című szappanoperában, melynek címe a Sao Francisco nevű folyóra utal. A színész egyik kolléganőjével a napi forgatást követően úszni ment a folyóba, a férfit elragadta az erős sodrás, és már nem tudták az életét megmenteni.

A színésznő segítségért kiáltott, a helybeliek mégsem siettek a bajba jutott férfi kimentésére, mert azt hitték, egyik jelenetének felvétele folyik éppen. A hatóságok szerint nem sokat lehetett volna tenni a sorozatszínész megmentéséért. Épp olyan helyet választottak az úszáshoz, amelyik a legveszélyesebb terület Caninde városában, még a helyiek is messze elkerülik.

A baleset után néhány órával a vízi mentők több mint háromszáz méterre találták meg Montagner holttestét attól a helytől, ahol elmerült és meghalt.

A brazilok legnépszerűbb színésze, Domingos Montagner Sao Paulóban született, cirkuszban lépett fel, mielőtt sorozatsztár lett. Tizennégy éve élt házasságban Luciana Lima színésznővel, három gyermekük született.

Exit mobile version