Három férfi vigyáz Liptai Claudiára

nlc | 2016. Szeptember 19.
Liptai Claudia terhessége így vagy úgy, de mindkét adásban szóba került eddig a Sztárban sztár idei évadában. Többnyire amúgy éppen ő hozza szóba és a második adásban ebből kisebb bohózat kerekedett.

Csak hogy értsük, miért is posztolta Liptai Claudia a lenti képet, ugorjunk a Sztárban sztár adás elejére, ahol is a várandós sztár megjegyezte: “Nagyon jól érzem magam a műsorban, annyira boldog vagyok, mert jó emberek vesznek körbe. Tudom, hogy nem rugdosnátok le a lépcsőn, ha tényleg elkezdenék itt szülni, hanem segítenétek. Mondjuk, sosem segítettetek le a lépcsőn, csak az András, ti rögtön rohantatok ki” – mutatott a másik két zsűritagra, Bereczki Zoltán és Majka pedig kikérte magának, és felidézték, milyen udvariasak is voltak. 

Hajós András is jókat viccelődött azzal, hogy neki a Sztárban sztárban tulajdonképpen egyetlen célja, hogy Liptai Claudiát szolgálja. Végül odáig jutott a történet, hogy Bereczki felajánlotta, levezeti a szülést is Clauduiának, ha arról van szó.

“A lépcsőn nem segítünk le továbbra sem” – zárta le Bereczki Zoltán a sztorit.
Ezek után, már sokkal jobban érthető a várandós Liptai Claudia posztja.

A korábbi adás során pedig ez a kép készült a zsűriről, amit Majka osztott meg. Látszik, hogy jól elvannak ők adásidőn kívül is. 

Exit mobile version