Ismeretleneket házasít össze az RTL Klub az új műsorában

nlc | 2016. Szeptember 22.
Új párkereső műsort indít RTL Klub Házasság első látásra címmel. A műsor sok szempontból rendhagyó lesz... Reméljük, a házasságok nem végződnek majd gyors válással.

Az RTL Klubon hamarosan induló Házasság első látásra című műsor egyben egy szociális kísérlet is lesz. A Magyarországon még ismeretlen formátum Dániából származik, de számos országban, így az Egyesült Államokban és Ausztráliában is nagy sikert aratott. Pedig elsőre elég bizarrul hangzik.

A műsorba jelentkezőket ugyanis egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. A tudományos módszereken alapuló teszteket követően pedig megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A csavar, hogy a tudomány szerint egymásnak teremtett párok az oltár előtt találkoznak először, és ismeretlenül házasodnak össze. A nászút után összeköltöznek, és négyhetes együttélés után döntenek, hogy együtt maradnak, vagy elválnak.

 Vagyis vakrandi helyett vakházasságra lehet jelentkezni és a Házasság első látásra abban is újszerű lesz, hogy nem a házasságig vezető utat kíséri figyelemmel, hanem azt, ami a boldogító és igencsak vakmerő “igen” kimondása után történik. Az RTL Klub már keresi a bátor jelentkezőket.

Exit mobile version