Fény derült Puskás Peti ifjúkori titkára

nlc | 2016. November 18.
Fény derült Puskás Peti fiatalkori titkára. Az énekes elárulta, hogy régen mivel keresett pénzt magának. Ezt mi sem gondoltuk volna! Itt vannak a részletek!

Puskás Petit az édesapja küldte el dolgozni a középiskola után. “Nem vettek fel egyetemre, aztán egy nap apukám bejött a szobámba, és azt mondta: ugye nem akarsz egy évig itthon ülni? Így mentem el dolgozni, és nagyon örülök neki, hogy megtettem, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb” – árulta el a a The Biebers frontembere, aki eleinte sokat küzdött a munkája során.

 “Délelőttönként egy szálloda ajándékboltjában dolgoztam, délután pedig vigyáztam egy külföldi kisfiúra, akinek az édesapja üzletemberként dolgozott nálunk. Nem volt könnyű, sokat küzdöttem vele, és gyakran próbára tette a türelmemet – emlékezett vissza a népszerű előadó. – Az elején összeroppantam kicsit, de aztán megtanultuk kezelni egymást. Bevetettem a Pókember-fegyvert: ha rossz volt, megkérdeztem tőle, hogy szerinted Pókember csinálna ilyet? Persze hogy nem… Ez hatott. Az együtt töltött hónapok során nagyon megszerettük egymást, szinte a pótapukája lettem, így a »kényszermunkából« öröm lett” – mesélte.

Puskás Peti ma is imádja a gyerekeket, testvére csemetéivel is jól megtalálja a közös hangot, és egyébként is szívesen mozog a kicsik társaságában. Éppen ezért örömmel vállalta, hogy a hétvégén feleleveníti bébiszitteri emlékeit, és pénteken beáll felvigyázónak a budapesti BabaMama Expo gyermekmegőrzőjébe, ahol ott lesz Ördög Nóra, Tatár Csilla és Béres Alexandra is, aki az egészséges életmódra tanítja majd a kismamákat.

Exit mobile version