38 évvel fiatalabb nőt vett el Dózsa László

nlc | 2016. December 10.
A 74 éves Dózsa László egy évvel ezelőtt ismerte meg a 36 éves Gabriellát, akivel, ha úgy alakul, akár gyereket is vállalnának. A színész-rendező ugyanis állítja, nagyon jó formában van a kora ellenére.

Feleségül vette 38 évvel fiatalabb kedvesét Dózsa László – számolt be a lokal.hu. A színész-rendező egy évvel ezelőtt ismerte meg kedvesét, Gabriellát. Épp mindketten az Operába vettek jegyet, és amíg sorban álltak, Dózsa leszólította a hölgyet, és megkérdezte, nincs-e kedve vele megnézni egy operafilmet. 

“Jóérzésű ember, aki nagy szenvedéllyel végzi a munkáját, remek kineziológus. Van két édes kislánya, akik előcsalogatták belőlem az apai érzéseket. (…) Ha úgy alakulna, nem zárkóznék el attól, hogy közös gyerekünk legyen. Nagyon jó formában vagyok a korom ellenére” – magyarázta Dózsa, akinek Mécs Károly Kossuth-díjas színművész volt az esküvői tanúja.

“Egy 36 éves nőnek természetesen vannak igényei, de azt gondolom, semmilyen szinten nem lehet rám panasz. Boldogok vagyunk” – jelentette ki a színész.

Exit mobile version