Házasság első látásra: elképesztő indulatok a finálé előtt

nlc | 2017. Május 12.
Ma végre eldől, hogyan alakul a Házasság első látásra három párjának a sorsa, de már a tegnapi esti adás sokat sejtető. Persze, amilyen gyorsan változnak az érzelmek, semmin sem lepődnénk meg.

Igazi érzelmi hullámvasút a Házasság első látásra. Ahogy a műsor egyik pszichológusa, Gaál Viktor is elmondta, szokatlan és stresszes helyzetbe kerültek a szereplők, nem csoda, ha a Házasság első látásra párjai ingadoztak, hogyan is döntsenek.

Minden páros kapcsolata mérföldkőhöz érkezett, így egyikőjüknek sem lesz könnyű a döntés. Adri és Doma háza táján leginkább a lány hisztirohamaitól volt hangos a házasság, kiderült ugyanis, hogy Adrinak csupán egyetlen fontos dolog van az életében, az pedig a szalonja. A friss házasok annyira összebalhéztak, hogy Adri közölte Domával, költözzön el. “Őszintének láttam a tekintetét, úgy ordibált velem, hogy amikor azt láttam, hogy valós, amit gondol, az nagyon nem esett jól. Amikor ennyire veszekedve látom a feleségemet, az egy kicsit kiábrándított. Az járt a pakolás közben végig a fejemben, hogy ez visszafordíthatatlan” – árulta el az érzéseit Doma a veszekedés után.

A helyzet nem sokkal rózsásabb Kinga és Robi házasságában sem, ahol az előbbi – megfogadva édesanyja tanácsát – nem nyit újra Robi felé. A férj még egy tantrikus párterápiát is bevet kapcsolatuk rendezésére, ám Kinga itt is elutasító, ami után Robi drasztikus lépésre szánja el magát. Leveszi és elhajítja jegygyűrűjüket.

“Nincs gyűrűm, ez így nem házasság” – foglalta össze csalódottan Robi az eddig történteket. A legfelhőtlenebbnek talán Lilian és Balázs házassága tekinthető, ők már az első intim együttléten is túl vannak. Ám míg Lilian egyre inkább közeledik Balázs felé, Balázst kétségek gyötrik a házasságot illetően. “Kicsit elbizonytalanodtam. Úgy érzem, hogy Lilinek kezdenek jönni az érzések… vannak nekem is érzelmeim, de még nincsenek olyan szinten. Ehhez nekem még több kell” – vallotta be Balázs. Hogy végül melyik pár dönt az együtt maradás és melyik a szétválás mellett, az kiderül a mai, utolsó epizódból. 

 

 

Exit mobile version