Muri Enikő zokogva üzent Ázsiából egykori főnökének

nlc | 2017. November 19.
Miután Muri Enikő eldöntötte, hogy szerepelni fog az Ázsia Expressz című műsorban, az Operettszínház vezetősége kirúgta őt. Az énekesnő egykori főnökeinek üzent most a műsorban, méghozzá könnyek között.

Noha előző munkahelye, az Operettszínház nem járult hozzá, hogy Muri Enikő szerepeljen a TV2 műsorában, az Ázsia Expresszben, Muri Enikő mégis aláírt a csatornával. Közvetlenül ezután az Operettszínház vezetősége kirúgta az énekesnőt, aki emiatt borzasztó nagy lelki teherrel vágott neki az útnak.

A legutóbbi adásban szót kapott, és az alkalmat megragadva, könnyek között üzent egykori feletteseinek – írja a twn.hu. „Nem akartam első kanyarban feladni ezt az egészet, mert egyszer nekem valaki azt mondta, hogy egy nagyon stramm csaj vagyok” – kezdte Enikő sírva, majd hozzátette, ez az ember küldte el őt a színházból. „Bevallom őszintén, neki akarom bebizonyítani, hogy ha már több lehetőséget nem ad ezen a munkahelyen, akkor legalább lássa, hogy igenis vannak dolgok, amikre képes vagyok, és meg tudom csinálni.”

Nézd meg Enikő üzenetét:

Exit mobile version