10 éve és most: Vajna Tímea, Sarka Kata és Rogán Cecília a régi képeken még egész mások

nlc | 2018. Május 30.
Igazi csodaszámba megy, ha valakinek sikerül megállítania az időt, és nem változik egy évtized alatt. Vajna Tímea, Sarka Kata és Rogán Cecília átalakulása pedig elég látványos.

Mielőtt megmutatnánk a fotókat, leszögeznénk a történelmi hűség kedvéért, hogy nem mindegyik kép pontosan 10 éves. Rogán Cecíliáról 2007–2008-ban, Vajna Tímeáról pedig 2009-ben készültek ezek a felvételek. Ami viszont mindben közös, hogy akkoriban még leginkább XY barátnőjeként/párjaként/kedveseként emlegettük mindhármukat, azóta viszont már tudjuk a nevüket.

Ez az egész amúgy Vajna Tímea tegnapi képéről ugrott be nekünk, és az is, hogy mennyire megváltozott a három nő egy évtized alatt:

Vajna Tímea Instastory-képe a Sarka Katával és Rogán Cecíliával közös edzésről

Sarka Kata és Rogán Cecília közös biznisze, a Magyarország Szépe miatt amúgy is sok időt tölt együtt, és a rendezvényre is együtt edzenek, erről korábban is megosztottak már képeket. Vajna Tímea és Sarka barátságáról eddig leginkább a szépségkirálynős műsorok utáni gratulációk kapcsán volt szó a hírekben. Na meg készültek róluk közös képek: az első 2011-ben, a második négy évvel későbbi. 

73392553

Sarka Kata és Vajna Tímea 2011-ben

73661770

Vajna Tímea, Andy Vajna és Sarka Kata 2015-ben

De akkor jöjjön, amit ígértünk.

Akkor és most: Sarka Kata, Rogán Cecília és Vajna Tímea

Akkor és most: Sarka Kata, Rogán Cecília és Vajna Tímea (fotók: Smag Archív; Instagram/Vajna Tímea)

 

Exit mobile version