Fogadjunk, hogy ezt még te sem tudtad! (x)

hirdetés | 2018. Július 16.
Képzelj el egy olyan világot, amelyben a zöldségek nem veszítenek frissességükből, és elfogyasztásukig megőrzik tápanyag-, vitamin- és ásványianyag-tartalmukat. Képzelj el egy olyan világot, ahol nincs több cipekedés, sorban állás, parkolóhely-keresés. Képzelj el egy olyan világot, ahol a legmodernebb fagyasztási technikának köszönhetően az ételekhez nem kell tartósítószert adni, hogy megőrizzék zamatukat.

Most pedig képzeld el, hogy mindez valóság – a Family Frostnak köszönhetően!

A Family Frost világában ugyanis nem létezik kiolvadt vagy rosszul visszafagyasztott étel – a zárt fagyasztóláncnak köszönhetően a kiolvadás esélye egyenlő a nullával. Ráadásul az otthonod kényelméből, csupán a fantáziádat használva bármilyen menüt az asztalra tudsz varázsolni, legyen szó születésnapi zsúrról vagy romantikus vacsoráról, nálunk mindent megtalálhatsz! Megkönnyítjük a főzést: nincsen órákig tartó pucolás, nincsen halomban álló héj, amely úgyis a kukában végzi – ha velünk főzöl, energiát takarítasz meg! És ha édességre vágynátok?


Nem is kell tovább keresgélnetek: a Family Frostnál több mint 40-féle desszert és sós sütemény közül tudjátok kiválasztani a legjobban igényeitekhez illőt, és egy percig sem kell rosszul érezni magatokat, hiszen édességeink elkészülésekor gondoltunk a gyerekekre és azokra is, akik életmódot szeretnének váltani, így nálunk találhattok egészséges, alacsony kalóriatartalmú édességeket is! A házhoz szállítás ingyenes az ország bármely pontjára, és autóinknál bankkártyával is tudsz fizetni. Ha tetszett, amit olvastál, nézz körül webáruházunkban, és főzz egy finomat még ma!

Exit mobile version