Vajna Tímea macskájának saját gyógytornásza van

nlc | 2020. Július 29.
Vajna Tímea macskájának királyi élete van!

Vajna Tímea imádja az állatokat, több macskája is van, akikre bármennyit hajlandó költeni, ha az egészségükről van szó. Ahogy Andy Vajna özvegye, úgy Chanel és Szimba cica is luxuskörülmények között él, és ha kell, akkor repülővel utaztatja őket a legjobb kezelésekre.

Tímea legutóbb arról számolt be, hogy Szimba gyógytornászra szorul. A Bors szúrta ki, hogy a macskának saját fizikoterapeutája van, aki segít átmozgatni a cica izületeit.

„Szimba már régóta küzd egészségügyi problémákkal, szegényke nagyon túlsúlyos, ami miatt teljesen tönkrement a vállizülete, és már járni is alig bírt. Timi próbálta fogyókúrára fogni, de nem igazán ment neki, így pedig elkerülhetetlenné vált a műtét, amire nagyjából egy évvel ezelőtt került sor” – mondta a bulvárlapnak Timi egyik közeli barátja, aki úgy tudja, hogy a macska állapota egyelőre nem nagyon javult.

A gyógytornász házhoz megy, Vajna Tímea mindent megtesz azért, hogy cicája jobban legyen. Másik macskája sem teljesen egészséges, hiszen már csak a fél veséje hiányzik.

Vajna Tímea (Fotó: Profimedia)

Olvass még többet Vajna Tímeáról az nlc.-n:

 

Exit mobile version