13 éves kislányt ronthatott meg a Doctor Strange sztárja: Zara Phythian színésznőt szexuális bűncselekménnyel vádolják

T. D. | 2022. Április 28.
A színésznő arra kényszerítette a kislányt, hogy a férjét kényeztesse.

Zara Phythian és férje, Victor Marke harcművészet-oktatóként dolgozott 2005 és 2008 között, amikor az akkor még csak 13 éves kislányt behálózták. 

Zara Phythian (Fotó: Getty Images)

Az azóta már felnőtt nő most tett feljelentést a Doctor Strange színésznője és férje ellen, akik bizalmával visszaélve többször is szexuális aktusra kényszerítették – írja a BBC.

A hölgy a rendőröknek elmondta, hogy az első eset azután történt, hogy a pár leitatta, majd Phythian megkérte, hogy részesítse Marke-ot orális szexben. A férfi ezután mindkettejükkel közösült. Az áldozat hozzátette: tudta, hogy ami történik, az helytelen, de nem tudta, hogyan keveredhet ki ebből a helyzetből, Zara Phythian pedig a példaképe volt, akit próbált mindenben követni. A pár a vád szerint 14 alkalommal követett el kiskorú elleni szexuális bűncselekményt. Victor Marke azzal is megfenyegette a kislányt, hogy eltöri a térdét, ha bárkinek beszél a történtekről, és azt mondta neki, hogy egyébként se hinne neki senki.

„Mindig hatalmuk volt felettem” – mondta az áldozat. Zara ekkor 20-21 éves lehetett, míg férje 42-43. Marke ellen több feljelentés is érkezett hasonlóan kiskorúak ellen elkövetett szexuális bűncselekmény vádjával. Úgy tudni, még maga Zara is tinédzser volt, amikor jelenlegi házastársa kikezdett vele.

Exit mobile version