Sallai Nórát az intenzív helyett már egy rehabilitációs intézetben kezelik

F.C. | 2024. Október 24.
Az intenzív osztály helyett egy rehabilitációs intézetben folytatják Sallai Nóra kezelését.

Immár egy másik intézményben kezelik Sallai Nórát. A tragikus autóbalesetet szenvedett színésznőt az intenzív osztályról egy, Budapest környéki rehabilitációs intézetbe szállították át – értesült a Blikk.

Miután lekerült a lélegeztetőgépről, néhány napig megfigyelték, hogy mennyire stabilan és biztosan képes önállóan lélegezni. Mivel nem volt semmi gond, nem látták indokoltnak, hogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljék“- mesélte a bulvárlapnak egy informátor. Sallai Nórának immár más típusú kezelésre van szüksége, ezért is döntöttek az átszállítás mellett.

A Jóban Rosszban sorozat színésznőjének az állapota minimálisan javuló tendenciát mutat, de még mindig rendkívül súlyos. Nincs még teljesen magánál, de a szemét egyre gyakrabban nyitja ki, ez pedig jó jel.

Mint arról korábban írtunk, népharag zúdult a karambolozó autó tulajdonosára. Családja bújtatja a fiút, ugyanis rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten a történtek óta. Kiderült, a száguldó BMW az anyósülésen helyet foglaló, erdélyi származású fiatalé volt, amit egy körre kölcsönadott a barátjának. 

Kiemelt fotó forrása: Jóban Rosszban c. sorozat via TV2/Tények – videó

Exit mobile version