Heti sztárhírek összefoglaló: Kajári Zoltán mindenkibe beleáll a Nyerő Páros villájában

F. B. | 2024. Október 26.
Összeszedtük a hét legfontosabb sztárhíreit, ha esetleg lemaradtál volna valamiről!
Heti sztárhírek összefoglaló: Kajári Zoltán mindenkibe beleáll a Nyerő Páros villájában

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán senkit sem kímél

Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán Hujber Feriék után keményen beleállt Miskovits Marciékba is. A műsorvezető ugyanis kiejtette a barátait, Jaurit és Dorinát. Kajári nem értette Marci megszólalását, amikor azt ecsetelte, hogy nem akarnak képmutatók lenni a műsorban.

“Nem gondolod, hogy a mai játékoddal megbántottad Jauriékat? Az nem képmutató volt akkor ezek szerint, hogy ha összetartotok? Ez őszinte megjelenés?” – állt bele Marciba Zoli.

“De, biztos vagyok benne, hogy megbántottam őket. Lehet, hogy nem voltál itt, de konkrétan zokogva jöttem be a kapun, engem nagyon megbántott ez a dolog, viszont ahogy megbeszéltük, ő teljesen máshogy gondolkozott, ahogy én is. Azt éreztem volna képmutatásnak, ha…” – mondta Marci, de Kajári nem hagyta annyiban:

“Ez azért furcsa, mert ők megmentettek titeket, te meg belemartál, kipöckölted a játékból őket…” – mondta keményen Kajári Zoltán, akinek beszólásától Marci teljesen kibukott.

Forrás: YouTube/Polgár net

Polgár Tündéék otthonát megtépázta a hurrikán

Hosszú videóban számolt be a Polgár Árpád és Polgár Tünde arról, hogy mekkora pusztítást okozott a floridai Siesta Keyben található házukban az utóbbi hetek két hurrikánja. Polgár Tündéék azt mondták, hogy a házban mindenüket tönkretette a két hurrikán, a bútorokat, a ruhákat dobhatják ki, és a kertben is hatalmas pusztítást okozott a vihar. Hozzátették, hogy a második, Milton nevű hurrikán kisebb rombolást végzett, mint az első, a Helene.

Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Nagy kárunk van, a lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

– mondták. 

Ha nincs kedved megnézni a videót, de kíváncsi vagy, hogy mit mondott még a sztárpár benne, akkor kattints ide!

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Szerelmi botrány a Sztárboxban

A vasárnap esti Sztárbox első mérkőzését Varga Viktor egyhangú pontozással nyerte Sánta Lacival szemben. Az énekes kétségtelenül nagyon örült a győzelmének, hiszen ezzel bekerült a szuperdöntőbe. Örömében azonban egy olyat tett, ami alapos megdöbbenést okozott a stúdióban. Viktor a mérkőzés után egy szőke lányt csókolt szájon, annak ellenére, hogy exbarátnője Lili is ott volt szurkolni számára a stúdióban, ráadásul a szóban forgó lány mellett állt. Mikor Lili mindezt meglátta, a hírek szerint kirohant a stúdióból. 

Ha érdekel, hogy mit mondott Viktor a kapcsolatáról Lilivel, akkor azt ide kattintva elolvashatod.

Fotó: RTL

Hujber Ferenc kedvesének felnőttfilmes múltja megtépázta a családját

Hujber Ferenc kedvese, Szőke Krisztina nagy árat fizetett a felnőttfilmes múltjáért. Egy polgármester-választás kapcsán derült ki a múltja. Krisztina ugyanis sokáig titkolta a szülei  előtt, hogy mi is a munkája, amikor végül kiderült az igazság, az édesanyja két évig nem állt szóba vele. Krisztina édesapja ugyanis indulni akart a helyi polgármester-választáson, ám az egyik ellenfele, azzal akarta lejáratni, hogy a postaládákba olyan lapokat dobált be, amelyen a fiatal nő felnőttfilmes munkáiról írnak.

“Édesapám nagyon-nagyon jól reagált, ami igazán meglepett, nem vártam volna ezt. Tényleg meglepett a reakciója. Még egy posztot is kitett, amelyben kiemelte, örül, hogy ilyen szép vagyok. Anyukám viszont rosszul reagált, vele akkor meg is romlott a viszony. Másfél-két évig nem is igazán beszéltünk. Neki fájt, hogy ezen a kis településen valaki esetleg más szemmel néz ránk emiatt. Nehéz időszak volt, de sikerült helyrehozni. Most már csodálatos a kapcsolatunk, nagyon szeretem, boldogan van velünk és az unokával” – magyarázta Krisztina.

De vajon mi a véleménye minderről Hujber Ferencnek? Ide kattintva megtudhatod!

Berki Mazsi és párja Zoli. (Fotó: RTL)

Berki Mazsi megrázó vallomása

Mazsi megosztotta játékostársaival kálváriáját, amit Berki Krisztián elvesztése után élt meg. 

“Nagyon rosszul éltem meg ezt az egészet, viszont egy hónapot adtam magamnak. Egy hónap után ébredtem arra rá, hogy ez, ebben a formátumban nem mehet tovább. Nem ettem, láttam a kislányomat, hogy megállt a fejlődésben. A lányom egy-két hónapot lemaradt a fejlődésben, és akkor meg kellett ráznom magam. Nem magam miatt, hanem őmiatta. És nekem ő adott akkor erőt” – mondta őszintén.

Ha megtekintenéd a vallomásról készült szívfacsaró videót, akkor kattints ide!

(fotó: RTL)

Megmutatta párja gömbölyödő pocakját Lukács Miki

Lukács Miki és kedvese idén szeptemberben jelentette be, hogy gyermeket várnak. Most azonban egy pocakos fotóval kedveskedett a követőinek Instagram-oldalán, ahol párja egyre gömbölyödő pocakját is megmutatta. Az édes fotót máris megtekintheted, csupán ide kell kattintanod!

Exit mobile version