Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói

Baranyai Enikő | 2013. Június 25.
Nem szállt a fejükbe a siker, Szűcs Zoltán és az Attraction csoport tagjai két lábbal a földön maradtak, az angol tehetségkutató és a Las Vegas-i szerződés ellenére is. A csapat vezetője eszerint próbálja meg nevelni két gyermekét is.
Nem lesznek celebgyerekek az Attraction-apuka lurkói


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala! Gyere és nyaraljunk együtt!

Az árnyékszínház tagjai hamarosan indulnak Las Vegasba, ahol számos fellépés vár rájuk, ám Szücsi, és felesége két gyermeke itthon maradnak Magyarországon a nagyszülőkkel. „Egyelőre ők itthon lesznek, persze majd meglátogatnak minket az Egyesült Államokban, és mi is, amikor csak tudunk, hazautazunk hozzájuk, de nem szeretnénk még kitenni őket ennek a hatalmas felhajtásnak” – mondta Szücsi, aki feleségével együtt azt szeretné, ha két a lurkó továbbra is egészséges környezetben, a hétköznapi gyerekek gondtalan életet élhetné.

Belőlük tehát valószínűleg nem lesz Celin Dion csemetéje, aki az év felét a híres mamával tölti egy Las Vegas-i luxusszállodában, és otthonnak hívja az 5017-es szobát. „A pakliban benne van az is, hogy esetleg kétlaki életet fogunk élni, de szeretnénk megőrizni a gyökereinket, hisz mi magyarként értünk el sikereket” – folytatta Szücsi, majd hozzátette, hogy azt sem szeretné, ha gyermekei teljesen kimaradjanak azokból az élményekből, amelyeket ők átélhetnek a jövőben.

Exit mobile version