Bringás túrák Ausztriában

Gloria | 2013. Június 25.
Bringás, lovas és gyalogtúrás kirándulások Ausztriában. Ha az aktív pihenés híve vagy, és többre vágysz sima tengerparti lazulásnál, akkor íme néhány tuti program neked.

 

 Szállás, utazás, strandok – horvatorszag.lap.hu, minden, ami Horvátország!

 

Karintiában, a Wörthi-tó régiójában több meleg fürdőtavat is felfedezhetünk két keréken, Alsó-Ausztriában ezernyi virágzó körtefa árnyékában biciklizhetünk a „Gyümölcsbor útja”, azaz Moststraße mentén. 

Kirándulás és túra Stájerországban

A „2013-as üdülési recept” nevű ajánlat keretében például a stájerországi Mariahofból indulva elektromos biciklikkel barangolhatunk a Grebenzen Natúrparkban. A 450 km hosszú, Duna mentén vezető túraútvonal Passau és a felső-ausztriai Grein között számtalan történetet mesél. Apró szakaszokat is teljesíthetünk, de hosszabb túrákat is tervezhetünk – egy biztos: különleges izgalmakat tartogat a kiegészítő geocaching program, melyet mobilunkkal követhetünk, és kereken 400 felfedezni valót tartogat.

Bringázás a Bécsi-Alpokban

A Bécstől délre található Bécsi-Alpok pontos leképezése az Alpok hegyvonulatának kicsiben. Keleten a Buckligen Welt szelíd dombhátai jelentik a kezdetet, ezt követik a Wechsel térség hangulatos alpesi legelői. Bécs közelében, mégis a hétköznapoktól távol tölthették itt nyaralásukat. Ma a Bécsi-Alpok hegyvidékén túra-, tematikus és kerékpárútvonalak, valamint mountain bike ösvények sűrű hálózata csábít aktív kikapcsolódásra.

Exit mobile version