Szállásunk egy kolostor

nlc | 2014. Március 17.
Napjainkban egyre több ember véli úgy, hogy nemcsak testi, hanem lelki pihenésre, szellemi megtisztulásra is szüksége lenne. Hol máshol lehetne ezt könnyebben véghezvinni, mint egy egykori kolostorban.

A szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre a sopronbánfalvi kolostorban. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel. A szobák tájolásuktól függően a kolostor melletti erdőre, a kolostor saját zárt parkjára, Sopronbánfalva kertvárosra, illetve az épület belső udvarára tekintenek. Többségük átalakított eredeti szerzetesi, kis részük hasonló atmoszférájú, újonnan kialakított szoba. A kolostorban 23 szoba várja azokat, akik egy kis időre el szeretnének vonulni csendes magányukba. Távol a stressztől, a mindennapi megpróbáltatásoktól. A szobák mindegyike fürdőszobás.

 

Elvonulási és oktatási központjuk létrehozásával azt a célt tűzték ki, hogy olyan szellemiségű helyet teremtsenek, amelyet vallási hovatartozásra, filozófiai beállítottságra, világnézeti és hitbéli meggyőződésre való tekintet nélkül minden ember a sajátjának érezhet.

Az egyedi szolgáltatásokról és az épület történetéről az Utazz másképp blogon olvashatsz.

Exit mobile version