Egymillió forintért tölthetsz el egy éjszakát a vízen!

nlc | 2015. Január 25.
Ezt kínálja egy óceánjáró.

Ötezer dollárba (1,4 millió forint) fog kerülni fejenként egy éjszaka a nyílt vizeken valaha kínált egyik legnagyobb és legdrágább luxuslakosztályban. A 360 négyzetméteres lakosztály a Regent Seven Seas Cruises hajótársaság 2016-ban debütáló Explorer nevű óceánjárójának fedélzetén fogja várni a fényűzésre vágyó utazókat.

A Regent lakosztályban hangversenyzongora, két hálószoba, a hajó három oldaláról nyíló kilátás, valamint szaunával és gőzkabinnal felszerelt saját wellness-részleg fog gondoskodni a lakók kényelméről és kikapcsolódásáról. A lakosztályt minimum kettő, maximum négy főre tervezték.

rssc.com

Az Explorer várhatóan 2016 júliusában kezdi meg szolgálatát és első szezonját Európában fogja tölteni, első körben Monte Carlo és Velence között ingázva. A 750 utas befogadására alkalmas óceánjáró a Regent első új hajója 2003 óta, habár a hajótársaság nemrég 150 millió dollárért újítatta fel másik három büszkeségét.

Az Explorer menetdíjainak mindegyike tartalmazza az étkezések, a tengerparti kirándulások árát és a borravalót, a Regent lakosztály árába azonban a korlátlan gyógyfürdőhasználat, a mosodai szolgálat, a fedélzeti inas és a hajóhoz való fuvarozó limuzin is beletartozik.

Exit mobile version