5 kevésbé ismert, de szuper romantikus tengerpart idén nyárra

nlc | 2017. Június 01.
Mindig csak a Riviéra meg az unásig ismert olasz és görög tengerpartok! Jöjjön most öt kevésbé ismert, de nem kevésbé csodás tengerpart, ahol süttetheted a hasad idén nyáron.

1. San Sebastian, Spanyolország

Elsősorban gasztromániások élvezhetik ezt a számtalan kulináris gyöngyört kínáló tengerpartot. A leghíresebb a tengeri csemegéket felvonultató pintxos, amit tényleg muszj megkóstolni, ha arra járunk!

2. Algarve, Portugália

Salema kis halászfaluja közelében található ez a csillogó vizű partszakasz, amely tökéletes helyszíne lehet egy nyugis, pihentető nyaralásnak. A Portugália legdélebbi régiójának számító Algarve kínálja az ország legmenőbb tengerpartjait, szóval tényleg nem érdemes kihagyni idén!

3. Polignano a Mare, Olaszország

Az olasz tengerpartokat nem kell bemutatni, de Rimini Siófokra hajazó partja helyett jobb lehet valami különlegesebb helyszínt választani. Polignano a Mare Baritól nem messze található, és különlegessége, hogy a csodaszép, fehér házikók a tenger melletti sziklafalra épültek. Kell ennél több?

4. Szamoa

Ha nagyobb út is szóba jöhet, akkor sem érdemes leragadni a Maldív-szigeteknél, hiszen ott van például a Csendes-óceán délnyugati részén elterülő Szamoa, amely számos izgalmas lehetőséget és meseszép tájat kínál.

5. Phú Quoc-sziget, Vietnám

Ez az egzotikus helyszín tökéletes választás lehet Thaiföld helyett! Tengerpart fehér homokkal, azúrkék víz, kókuszkoktél, szóval minden, ami kell! Tökéletes lehet, ha búvárkodni, snorkelezni szeretnénk!

 

HuffingtonPost

Exit mobile version