Ciki pezsgőmutyin kapták rajta az Emirates utaskísérőjét

nlc | 2017. Július 17.
Az Emirates Dubajból Barcelonába tartó járatán készítették az alábbi titkos felvételt, amin a légikísérő jól láthatóan "újrahasznosítja" a fedélzeten felszolgált pezsgőt.

Egy olyan menő légitársaságnak, mint az Emirates, különösen kínos az alábbi eset, amit egy Evgeny Kaumoff nevű utas rögzített egy Dubajból Barcelonába tartó járaton.

A felvételen jól látható, amint az egyik utaskísérő egy pezsgőspohárból maradék pezsgőt tölt az üvegbe. Nem egyértelmű, hogy használt poharakról van-e szó, elképzelhető, hogy az utaskísérő azokat az italokat töltötte vissza, amiket nem szolgáltak fel, de az is lehetséges, hogy a maradékot szerette volna így újrahasznosítani.

Kaumoff azt mondja, a felvétel még felszállás előtt készült, miután felszolgálták a welcome drinkeket, de ő csak utólag figyelt fel a légikísérőre, miután már elhagyta a járatot. Természetesen azóta a légitársaságot is megkérdezték az incidens kapcsán, az Emirates pedig biztosította utasait afelől, hogy az ilyen viselkedés nem megengedhető számukra, és mindenképpen kivizsgálják az esetet.

HuffingtonPost

Exit mobile version