Karácsonyi bevásárlás a reptéren? Próbáld ki! (X)

nlc | 2017. November 13.
Ha lehetőséged van arra, hogy elutazz pár napra az ünnepek előtt, vagy esetleg külföldön élő rokonaidat látogatod meg, érdemes ezúttal a szokásosnál korábban érkezned a reptérre, hogy elmerülhess a boltok karácsonyi kínálatában. Anyukád kedvenc illata, az óra, amire a párod régóta vágyik vagy egy exkluzív szépségápoló szett, aminek úgy örülne a legjobb barátnőd, mind ott sorakoznak a polcokon, méghozzá kedvezményes áron. Tapasztald meg ennek előnyeit te is!
gali1

Ha utazol, gondoskodj arról, hogy mindig képben legyél a Heinemann Duty Free üzlet különleges kozmetikai ajándékcsomagjaival kapcsolatban!

2

Ugye ezeknek te sem tudnál ellenállni?

3

Válogass a Twinset szebbnél szebb fehérneműi között!

4

Lepj meg valakit ezzel az egyedi Twinset táskával!

5

Vagy ezzel a neszesszerrel!

6

Biztosan van valaki, aki örülne egy ilyen divatos zokninak is.

7

Ugye, milyen szépek?

8

Mindenki számára találsz itt valami egyedit.

9

Lepd meg idén karácsonykor női ismerőseidet egy ilyen szépséggel!

10

A BL Óraszalon egyedi órái között biztosan akad olyan, amilyenre az egyik családtag vágyik. Miért ne vennéd meg most sorban állás nélkül?

11

És a gyerekeknek sem kell kimaradniuk…Válogass kedvedre a swatch színes gyermekkarórái között!

12

Meglehetősen színes a kínálat a swatch és a flik flak órák között.

13

A párodnak is találsz itt megfelelő ajándékot.

Érkezz időben, és hangolódj az ünnepekre!

Nem csak karácsony közeledtével érdemes legalább két órával az indulás előtt megérkezni a reptérre, hiszen az év minden napján 18 étterem, 4 kávézó és egy hangulatos bár várja az utasokat, hogy a pihenés már a terminálon elkezdődhessen. Az ünnepi időszakban ráadásul a legtöbb étterem szezonális étel- és italkínálattal is készül, így egy ködös hajnalon is könnyen karácsonyi hangulatot varázsolnak a gőzölgő kávéd mellé.

Egy kellemes reggeli vagy ebéd után pedig indulj útnak, és fedezd fel a Budapest Airport ünnepi forgatagát! Érdemes akár bevásárlólistával is készülni, hiszen 63 különböző üzlet kínálatából válogathatsz, és ha időben érkezel, sorban állás nélkül, kedvedre kutathatsz karácsonyi ajándékok után a boltok polcain.

Akár az Európai Unión belül utazol, akár messzebbre indulsz, a Heinemann Duty Free kínálatában kedvező áron találsz parfümöket, kozmetikai szereket, utazócsomagokat és szezonális szetteket. Ilyen például a Rituals adventi kalendáriuma, amelynek ablakaiban mindennap vár rád egy luxuskozmetikum. A termékek többsége ebben a formában és ezen az áron kizárólag a reptéren érhető el. Ha igazán exkluzív meglepetéssel készülnél szeretteidnek , mindenképpen látogasd meg a Twinset üzletét szebbnél szebb divatos fehérneműkért és kiegészítőkért, illetve ne hagyd ki a Victoria’s Secret üzletét sem, hiszen Magyarországon egyedül a reptéren található szaküzletük.

A Duty Free ital- és élelmiszer-kínálatát is érdemes végigböngészni és az ajándékok közé egy-egy limitált kiadású vagy különleges kiszerelésű finomságot rejteni.

 

Tele a kosaram, de hová pakoljam?

Válogass bátran az ajándékok között, ugyanis a reptéri üzletekben vásárolt termékeket külön díj fizetése nélkül viheted fel a repülőre. Így nem kell aggódnod a szigorú poggyászellenőrzés miatt, és extra helyet sem kell hagynod a kézipoggyászban, ahová beférnek a csomagok.

Vásárolj kedvedre, használd ki a kedvezményeket, és lepd meg a családodat vagy a barátaidat páratlan ajándékokkal!

Exit mobile version