Magyar hegedűs zenéjére ropta a hollywoodi sztár a Budai Várban – Videó

Á.K. | 2024. Augusztus 19.
Budapesten forgatják a Szemfényvesztők harmadik részét, a városba érkező sztárok közül az egyik feltűnően jól érezte magát, amit fotókkal és videóval örökített meg.

Ha hihetünk az Instagramos posztnak, akkor Alison Brie, a Community és a GLOW című sorozatok sztárja az egyik legjobb napját töltötte Budapesten, és ezt alaposan dokumentálta. A színésznő – akivel pár éve személyesen beszélgettünk – a felvételek tanulsága szerint a főváros tipikus turistás helyszíneit élvezte ki, fotózkodott például Duna feletti hídon, a Halászbástyánál és a Szent István Bazilika épületénél is.

A fotók tanulsága szerint Brie nem egyedül élvezte a napot, az egyik fotón épp a férjével, Dave Francoval söröznek. Franco egyébként a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Magyarországon, a felesége őt kísérte el. A filmben olyan további sztárokat láthatunk majd, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe vagy Rosamund Pike, szóval érdemes nyitott szemmel járni az utcákat.

Brie az egyik legszebb pillanatát nem is fotón, hanem videón örökítette meg. A Halászbástyánál nagyot táncolt egy utcazenész hegedűs muzsikájára. Tehetséges.

Exit mobile version