6 úticél, ha már most hiányzik az Emily Párizsban

R. V. | 2024. Szeptember 28.
Párizsba készülsz, de nem tudod, hogy milyen nevezetességeket nézz meg az Eiffel-tornyon kívül? Legyen Emily az idegenvezetőd!

Ledaráltad az Emily Párizsban legújabb évadát? Ha máris hiányzik a sorozat minden lököttségével, túltolt outfitjével és végeláthatatlan szerelmi kalandjaival, akkor van egy javaslatunk: válj Emilyvé és látogass el Párizsba! Menj végig azokon a helyeken, ahol a kedvenc netflixes sorozatodat forgatták – így garantáltan nem turistacsapdákba sétálsz majd, hanem megismerheted az igazi (de még mindig fényűző) Párizst. A szokásos látványosságokat – mint az Eiffel-torony vagy a Diadalív – kipipálva szerintünk az alábbi forgatási helyszínekre érdemes ellátogatni.

Pont Alexandre III nlc

Párizs egyik legikonikusabb hidja a Pont Alexandre III, amit 1900-ban adtak át a világkiállításra. Nem véletlenül választotta ezt helyszínül Emily és csapata annak a bizonyos parfümreklámnak a forgatásához. (Fotó: dennisvdw/Getty Images)

Piscine Molitor nlc

Emlékszel, amikor Emily és Mindy a harmadik évadban egy medence partján koktélozgattak? Nos, ez a medence a képen látható Piscine Molitor fürdőben található. (Fotó: Richard Bord/Getty Images)

Claude Monet

Camille a negyedik évad második epizódjában ezen a festői kis tavacskán csónakázik. Ez pedig nem más, mint Claude Monet háza, Giverny települén - mert Emily néha kimozdul Párizsból. (Fotó: Netflix)

Galerie-Musée Baccarat

A negyedik évad harmadik epizódjának álarcos bálját a Galerie-Musée Baccarat-ban forgatták, ami Párizs egyik rejtett gyöngyszeme. Amellett, hogy egy Baccarat üzlet, múzeum is, található benne egy bálterem és kávézó is. (Fotó: Stephanie Branchu/Netflix)

Hotel Plaza Athénée nlc

A La Plaza Athénée egy párizsi hotel, ahol minden évadban forgatnak pár jelenetet - önmagában ez a szálloda kitesz egy Emily Párizsban körutat. (Fotó: JARRY-TRIPELON/Gamma-Rapho via Getty Images)

La Grande Épicerie de Paris nlc

A La Grande Epicerie gyakorlatilag a francia Harrods, és egyben Gabriel minden álma és vágya. Hiszen tele van friss portékával, mindenféle borral, elmondhatatlan mennyiségű sajttal és pékáruval. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version