A varázslatos új illat

nlc | 2012. Január 31.
A Nina L'Elixir egy érzékien pimasz és ultranőies új Nina illat, mely frissítő ártatlansággal repít minket egy zenés tündérmesébe. Mint egy modern hercegnő, a fiatal hősnő a Nina Ricci-nőiesség kifinomult és természetes báját jeleníti meg.

Az ihlet

Egy csodálatos művészi hagyomány eleganciája

A Nina Ricci Ház mindig tudta, hogy ragadja meg egy kor esszenciáját és a fiatal nők változó vágyait, hogy olyan parfümöt hozzanak létre, amely hűen tükrözi személyiségüket.

„Mindig légy önmagad”, ez volt Madame Nina Ricci legfőbb alapelve. A 20. századi divat meghatározó személyisége volt, aki a nők szabadságát az abszolút nőiességben határozta meg. Robert Ricci szerint a művészet az elegancia, a nőiesség és szépség csalhatatlan forrása. A Nina L’Elixir varázslatos auráját is a zene, a film és a színház világa ihlette.

 

 

Nina L’Elixir, az új szerelmi bájital illatjegyei

A Nina L’Elixir egy szerelmi bájital ritka luxuskivonatát sűríti egy Eau de Parfumben. A calabriai citrom és a Caipirinha lime ragyogó friss jegyei adják meg a Nina L’Elixir váratlan fűszeres lendületét.  

Az elbűvölő koktél szívében egy ropogós piros alma – az illat már jól ismert szimbóluma – édességét élvezhetjük. A szívjegyben a jázmin, az erdei gyümölcsök és a karamell kényezteti érzékeinket.

A fás, ámbrás jegyek adják a Nina L’Elixir csáberejét az ellenállhatatlanul érzéki, keleties akkorddal. Az alapjegyben található cédrusfa, pézsma és meleg ámbra teszi hosszan tartóvá ezt a finom, igéző és harmonikus illatot.

 

Florrie, az új Nina hercegnő

A Nina L’Elixir arca és hangja Florrie, a fiatal brit énekesnő, dalszövegíró, dalszerző és dobos. Florrie-t az elmúlt években a Girls Aloud The Promise című számában, illetve a Pet Shop Boys és Kylie Minogue dalaiban is hallhattuk dobolni.

Ez a 21 éves brit művész a saját érzéki, vidám és színes pop zenéjét ajánlotta a Nina L’Elixir reklámfilmhez. Hangjának elképesztő tisztasága, zenei kreativitása, ártatlan eleganciája mind tökéletesen tükrözik az új Nina hercegnő jellemét.

 

Egy zenés tündérmese

Minden lány álma, hogy hercegnő legyen, és Nina éppen ezt testesíti meg. Olyan, mint egy álom forgatókönyve: Nina arra ébred, hogy hálószobája elvarázsolt erdővé változott, amelyben mágikus kalandra indul. Ez az egész csupán a képzelet játéka, mégis minden lány bele tudja élni magát a helyzetbe.” (Florrie)

A reklámfilm zenéjének kiválasztásakor egyértelmű volt, hogy egy vidám és kedves, mégis kissé pimasz dalt alkosson. Florrie a dallam és a szöveg átírásával varázsolta igazán Nina Ricci-ssé Blondie Sunday Girl című számát.

 

 

 

 

 

A Nina L’Elixirt keresd a kiemelt parfümériákban!

Eau de Parfum spray

80 ml: 23 700 Ft
50 ml: 19 400 Ft
30 ml: 12 700 Ft

 

Exit mobile version