Kétmilliót kap a csókmaraton győztese

nlc | 2012. Február 14.
Majdnem két napon át csókolózni nem kis kihívás, anyagilag azonban kimondottan jól jár az, aki kibírja.
Megéri benevezni a csókmaratonra

Csókmaraton indult Thaiföldön: a versenyszabályok alapján a párok ajkai egyetlen pillanatra sem válhatnak el egymástól, még a vécészünetekben sem. A szerelmesek a Bangkoktól mintegy 100 kilométerre délkeletre fekvő Pattaja nevű népszerű fürdőhelyén forrasztották össze ajkaikat, remélve, hogy sikerül megdönteniük a leghosszabb folyamatos csók világrekordját.

A jelenlegi – 46 óra 24 perc 9 másodperces – rekordot tavaly állította fel a 31 esztendős Lakkana Tiranarat és férje, akik idén is beneveztek a versenyre. “Még jobban fogunk próbálkozni, mint tavaly, de azért valószínűleg csak egy kicsivel jobban” – mondta a 2011-es győztes. 

Minden párnak egy négyzetméternyi terület áll a rendelkezésére a verseny ideje alatt. Ételt és italt kizárólag szívószálon keresztül vehetnek magukhoz. Az ajakzár megszakításával fenyegető fogmosás pedig akár a versenyből való kizárást is maga után vonhatja.

A mosdó tiltott terület a verseny első három órájában, és azután is csak szigorúan összeforrasztott ajkakkal, bírói felügyelet mellett lehet felkeresni. A győztes pár jutalma egy 100 ezer thai baht (709 ezer forint) értékű gyémántgyűrű, valamint egy 200 ezer bahtos (1,4 millió forint) szállodai ajándékutalvány.

 
 
Exit mobile version