Vértezd fel magad: tanácsok hétköznapi hősöknek

nlc | 2017. November 08.
Nem elég, hogy meg tudod védeni magad a negatív megnyilvánulásokkal szemben, azt is tudnod kell, hogyan kerülhetsz közelebb a boldogsághoz.

Amikor azt hiszed, hogy örökké süt a nap és minden jó és szép, biztosan beüt egy olyan helyzet, amikor legszívesebben kiszaladnál a világból. Sokszor ráadásul ezeket a szituációkat olyan emberek generálják, akiknek semmi közük az életünkhöz, mégis hatnak ránk. Van, hogy akaratlanul teszik ezt, máskor pedig tudatosan csapnak le ránk, hiszen látják és tudják, hogy tőlünk rabolhatnak energiát – ha mással nem, hát azzal, hogy belegázolnak a lelkünkbe. Bár elég rosszul hangzik, sajnos a közvetlen környezetünkből is érkezhetnek hasonló támadások. Ha viszont felvértezzük magunkat ellenük, megóvjuk magunkat ezektől a helyzetektől.

Ha a családtagodnak, a kollégádnak vagy a barátodnak rossz napja van és ez rajtad csattan, nem rohansz azonnal panaszkodni, hiszen tudod, hogy az élet ilyen apró kellemetlenségekkel is jár, és a legtöbbször a százszorosát kapod vissza a jóból. Ha viszont gyakran megtörténik veled, hogy olyan helyzetekbe keveredsz, ahol nemcsak kellemetlenül érzed magad, hanem egyenesen önvédelemre van szükséged, ne légy rest használni a tudásod.

Exit mobile version