Csináld magad: csokis ajakápoló házilag

Bach Anikó/Meska | 2013. December 09.
Ha követed az alább leírtakat, saját, kézzel készített ajakápolóddal ajándékozhatod meg a szeretteid, hogy így is óvd őket a hideg, téli szelektől.

Elrontani nem is tudod, hiszen Bobci, a Meska alkotója vezet végig a lépéseken, aki évek óta lelkesen gyártja a kézműves szappanokat és kozmetikumokat.

Az ajakírhoz az alábbiakra lesz szükséged:

 
Ha mindezek az eszközök megvannak, mérjük ki pontosan a hozzávalókat:
1 g méhviasz

2 g shea vaj

2 g kakaóvaj

1 g olívaolaj (extra szűz)

1 g étcsoki (70%-os)

1 kapszula E-vitamin

Csináld magad: csokis ajakápoló házilag

Ha követed az alább leírtakat, saját, kézzel készített ajakápolóddal <a href="http://www.meska.hu/Termekek/Kategoria:Szepsegapolas/legnepszerubb/1?q=b3Blbl9jYXRzPTEmY2F0X2lkPTQ1NCZvcmRlcm5hbWU9bGVndWphYmI" target="_blank">ajándékozhatod meg a szeretteid</a>, hogy így is óvd őket a hideg, téli szelektől.


Tudtad? Az étcsokoládé mértékkel fogyasztva kifejezetten egészséges nassolnivaló, érrendszerünkre gyakorolt jótékony hatását több kutatás is bebizonyította. Ennek okán az ajakírhoz fel nem használt étcsokit el is majszolhatjuk a jól végzett munka örömére!
NÉVJEGY
Bach Anikó, a Meskán Bobci néven kínálja termékeit, két fiú édesanyja, jelenleg Szigetszentmiklóson él párjával. Már gyermekként is állandóan rajzolt, festett, vágott és ragasztott, technika órán varrt, de a kötés, hímzés és horgolás fortélyait a nagymamájától tanulta meg. Pár éve a testvére natúr, kézműves szappannal lepte meg karácsonyra. Mikor elkezdte használni, azonnal beleszeretett, miután a bőre már az első alkalom után hálás volt a tiszta, vegyszermentes szappanért.

Az első szappan, krém, és ajakápoló, amiket maga készített, olyan jól sikerültek, hogy tovább fűtötték a sikerek. Hogy tovább gyarapítsa tudását, beiratkozott egy szappanos tanfolyamra. Azóta egyre jobban élvezi a natúr kozmetikumok készítését, kikapcsolja a sokféle anyaggal való munka, az új receptek kitalálása, és hatalmas örömmel tölti el a vásárlók dicsérete, a rengeteg kedves visszajelzés, amit tőlük kap.

Még több kézzel készült ajándék!

Ökoanyu karácsonya: illatos fürdőgolyók házilag
Ajándékozz kenyeret üvegben!
Csináld magad: ajándékok a konyhából kezdőknek

Exit mobile version