Így készíthetsz tobozból bámulatosan szép karácsonyfadíszt

nlc | 2017. December 09.
Tobozt nemcsak az adventi koszorúhoz vagy asztali díszek készítésére használhatsz, hanem csodás karácsonyfadíszt is készíthetsz belőle olcsón, gyorsan, egyszerűen.

Egyedi, színes, különleges és gyönyörű. Mindez elmondható a tobozból készíthető karácsonyfadíszekre. Olyan egyszerű, hogy a gyerekek is meg tudják csinálni. Sétálj a gyerekekkel a hétvégén, gyűjtsetek néhány sértetlen tobozt, hobbiboltban pedig beszerezheted az egyéb kellékeket.

Ezeket szerezd be a toboz karácsonyfadísz elkészítéséhez

Így készülnek a csodás karácsonyfadíszek tobozból

A tobozokat érdemes lemosni és alaposan megszárítani, mert a poros felületen nem vagy csak kevésbé ragad meg a ragasztó. A tobozok nyílásaiba cseppents kevés ragasztót és helyezz rá egy.egy pici pom-pom labdácskát.

Minél több pom-pom labdát ragasztasz a tobozra, annál színesebb és vidámabb a karácsonyfadíszed. A toboz aljának közepére ragaszd legvégül a kb. 15 centire vágott zsinór két végét. Várj, amíg megszárad. Szenteste pedig fellógathatod a karácsonyfadíszeket a fára. Zsinór nélkül, tálra téve is hangulatos asztali dekoráció lehet a feldíszített toboz.

További karácsonyfadísz témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Exit mobile version