A mézeskalácsház a múlté, itt vannak a szalámikuckók

Sz.A. | 2020. November 22.
Extravagáns ötlet következik, ha nem tudod, mivel kápráztasd el a vendégeidet.

„Ne játssz az étellel” – hallhattuk oly sokszor a szülenktől kisgyerekként. Úgy tűnik, vannak, akiknek enyhén szólva nem ment át ez az üzenet. Új őrület terjed ugyanis a közösségi médiában, amit a közelgő hálaadásnak, és minden bizonnyal a hosszú bezártság szülte agymenésnek is köszönhetünk.

A dolog lényege, hogy kreatív ételszobrászok nem mézeskalácsból, hanem szalámiból, sonkából és egyéb húsfélékből építenek csinos kis házikókat, felhasználva a díszítéshez jóformán mindent, ami a hűtőben és a kamrában lapul.

A gyakorlott sonkakunyhóművészek tippeket is adnak. Állítólag az ehető épületekhez érdemes grissinit is használni, az építőanyag összeragasztásához pedig puhább sajtot. De van, aki a ház előtti bukszust is elkészíti rozmaringból, vagy éppen reszelt parmezánból rittyent havat a háztetőre.

A lehetőségek tárháza óriási, aki kedvet kapott, elkápráztathatja a családját valami hasonlóval.

Nem csak a kerítés lehet kolbászból (Fotó: Instagram/tableau de gaze)

via

Emberek, akik szívesen játszanak az étellel:

Exit mobile version