Így lesz finom az édes aprósütemény – Borbás Marcsi tippjei

nlc | 2020. December 24.
Kell valami a „nagydesszert” utánra is? Esetleg a délután kínált kávé mellé? Jöhetnek az aprósütemények – persze csakis a legjobbak.

Aprósütemény – imádjuk, ünnepekkor is. Mert nagy adagban előállítható, viszonylag jól eláll, egyszerűen ehető, lefoglalja a vendégeket a főfogások előtt-után. Ja, és finom. Már ha jól csinálják. Mert persze ismerjük az unalmas, agyon-morzsálódó, száraz, porcukros linzert, amiben alig van töltelék. Na, az ilyen nem nagyon fogy. Ha valaki, akkor Borbás Marcsi tudja, mivel érdemes készülni az ünnepekre ebben az egyszerűnek tűnő, de mégsem olyan könnyű műfajban. Mert az aprósütemény attól, hogy apró, még egyáltalán nem mellékszereplő. Lássuk, Marcsi fogásait, amiket egy-egy videójából lestünk el, de általánosan is igazak lehetnek.

Forrás: Youtube/Borbás Marcsi Szakácskönyve

Borbás Marcsi szakácskönyvei:

Egy nap, egy recept

A sűrűje

A sűrűje 2.

Édes békeidők. Édes-krémes művészet

Magyarország finom. Szívem csücske ország sarka. Őrség, Vendvidék, Göcsej, Balaton “mellyéke”, Zselic

Magyarország finom. Vadregényes kelet

Receptek:

Exit mobile version