20 000 felülés erőlködés nélkül? Lehetséges! (x)

nlc | 2020. November 16.
Az alakformálás új generációja megérkezett Magyarországra. Intenzív zsírbontás és izomépítés fárasztó edzések, műtét és felépülési idő nélkül – elsőként a Medios Orvosi Központban!
Adventi játékunkon megnyerheted a főnyereményt:
Egy személy részére egy teljes, 4 alkalmas Emsculpt kezeléssorozat a has vagy a fenék területén.
A négy kezelést 2 héten belül kell elvégezni.
A nyeremény 2021. május 31-ig váltható be a Medios Orvosi Központban. (1021, Budapest, Budakeszi út 3. www.medios.hu)
A nyeremény nem átruházható.

Nincs időd edzőterembe járni, mégis tónusosabb izmokra vágysz? A tudományos kutatásokkal és bizonyítékokkal alátámasztott, egyedi Emsculpt technológia segíthet! A has területén egy fél órás kezelés 20 000 felülésnyi izommunkának felel meg. Ugyanez a fenék területén 20 000 guggolásnak.

Egy kezelési ciklus négy alkalomból áll, négy darab 30 perces kezeléssel két hét alatt egy félévnyi edzésmunkát tudsz elvégezni. Az Emsculpt segítségével a has, fenék, vádli és a felkar izomzatát tudjuk formálni, erősíteni. Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Drew Barrymore is az Emscluptot választották tökéletes formájuk elnyeréséhez.

Az egyedi technológia lényege a nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia. A fókuszált energia a kezelt területen áthatolva nagy mélységben szupramaximális izomösszehúzódást eredményez. Vagyis olyan mértékű izommunka zajlik a kezelés során, amire magunktól nem is lennénk képesek. Mindezzel egyidőben intenzív zsírbontás is történik.

Klinikai vizsgálatok eredményei szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nő, a zsír pedig 20-25%-kal csökken négy kezelés után. Az Emsculpt jelenleg az egyetlen olyan technológia, amely képes erre!

A kezelés mindenkinek ajánlott, aki tónusos, formás testet szeretne. Sportolóknak is kiváló kiegészítés az erőnlétük növeléséhez, valamint különösen jó edzésforma sérülések utáni regenerációs időszakban. Az Emsculptnak a szülés utáni regenerációban is rendkívüli szerepe lehet, szétnyílt hasizom vagy császármetszés utáni általánosan gyengébb hasfal esetén különösen ajánlott. A szétnyílt hasfal előfordulhat férfiaknál is sportolás kapcsán, súlyemelés vagy túlsúly miatt, a kezeléssel tudományosan igazoltan, biztonságosan tudjuk javítani ezt az állapotot.

Az Emsculpt orvosi intenzitású, Covid-biztos testedzésnek minősül a kezelési körülmények és a kezelés során végig kivitelezhető maszkhasználat miatt.

Hozd formába magad, segítünk!

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version