Esthederm Intensive Retinol krém (x)

nlc | 2020. November 16.
Az Institute Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékeink.
Adventi játékunkon Esthederm Intensive Retinol krémet nyerhetsz!

Elismert szakemberekből álló csapatunk munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Egyedülálló szabadalmaink tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségének, hiszen bármilyen típusú is a bőröd, mi sejtszintű támogatást nyújtunk fiatalságodnak megőrzése, egészségednek megóvása érdekében.

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Intensive Retinol krém

Mély ráncok, egyenetlen bőrfelület, hegek, maradandó foltok és a korai bőröregedés kezelésére. Koncentrált retinol tartalmú krém, amely kifejezetten az öregedés által elváltozott bőr szükségleteit elégíti ki. Felgyorsítja a sejtek megújulását, erősíti a hámréteg struktúráját. Serkenti a kollagénszintézist, feszesít, megelőzi a napfény miatti öregedéssel összefüggésben lévő bőrelvékonyodást. Javítja a bőr rugalmasságát feszesebb megjelenést adva. Kellemes gél- krémes textúra, amely természetes kozmetikai liftingként viselkedik.

Alkalmazd esténként arcra, nyakra és dekoltázsra! A legjobb eredmény elérése érdekében 2 hónapos kúraként javasolt használni a terméket.

Eredmény: Még a mély ráncokat is kisimítja, egységessé teszi az arcszínt, javul az arcbőr fénye és áttetszősége. Megelőzi a bőr elvékonyodását. A bőr puha és selymes lesz és visszanyeri feszességét.

CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

Esthederm Intensive Retinol krém

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version