Palackba zárt napsütés a tokaji Édenből (x)

nlc | 2020. November 16.
Hogy jön Tokajhoz Django? Mit jelent a Woodoo Love? Bemutatkozik a Gilberries and Wine!

Adventi játékunkon megnyerheted a Gilberries and Wine ajándékát, a hét Gilberries borcsomag egyikét, amely egy Woodoo Love és egy Éden palackból áll!

A boraink ismét izgalmas helyre eveztek: míg nyáron Magyarország különböző pontjain mutatkoztak be barátaink segítségével, most Nektek mutatjuk be családi pincészetünk rövid történetét. Budapesti egyetemi éveink után, vidékre vágyva, a Tokaji borvidéken kaptunk állást, majd kíváncsian, dolgos, természetközeli és családcentrikus életképtől vezérelve megvettük az első szőlőnket 2018-ban. Idén már 1,2 hektáron gondozunk szőlőfürtöket, ami évi 6-8000 palack bort jelent.

Gilberries szőlőfürtök

Ketten vagyunk minden fizikai és nem fizikai munkára, és persze egy éves kislányunk Borka, aki már most is igyekszik szüleinek segíteni, például a címkék bárhova ragasztásával. A napjaink nem csak borászkodásból állnak: szeretünk új embereket megismerni, így amikor személyesen ellátogatnak hozzánk egy tokaji dűlőtúrára, többek közt bemutatjuk a szőlőtermesztés és borkészítés folyamatait. Ilyenkor kapjuk a legjobb megerősítést: amikor bemutatjuk mindennapjainkat, a munka sokaságát és nehézségét látva teljes megdöbbenéssel konstatálják, ránk és a borainkra is másképp néznek ezek után.

Gilberries and Wine család

Minden palacknak története van: a megjelenésük és elnevezésük rendhagyó. Ha műfajt kellene hozzájuk és hozzánk csatolni, azt mondanánk, alter. Egyszerre gondolkodtat el, személyes, a megszokotton kívül is saját véleményt alkot. A cél pedig az, hogy a hozzánk hasonló emberekhez jussunk el. Mára több fajta borral is büszkélkedhetünk: Django gone wild az alapborunk, amely nevét és grafikáját szeleburdi kutyánktól kapta, de mi csak úgy gondolunk rá, mint a mindennapok bora, csupa meglepetéssel. A Woodoo Love fahordós száraz Furmint. Miért Woodoo? A voodoo bábukkal örömöt is lehet közvetíteni, így ez a testes, selymesen vaníliás, vulkanikus bor a boldogságunk palackpostája az érdeklődők felé. A harmadik palackban az Éden, vagyis a tokaji késői szüret rejlik. A mézes, aszalt gyümölcsös édesség mellett vibráló citrusos savak, egzotikus gyümölcsök ízeit érezni, az első korty után mintha virágos rétbe dőlnél. Ezzel a borral cáfolnánk rá arra a sztereotípiára, hogy Tokaj egyenlő az émelyítően édes borokkal. Kóstold meg ezt a bort és írd meg, ha Neked is megváltozott a véleményed. A Napsütötte rész (hamarosan) gyümölcsös, ásványos gyöngyözőbor, palackba zárt napsütés minden évszakban.

Gilberries and Wine palackok

Az nlc adventi nyereményjátéka során lehetőségetek van, hogy Tiétek legyen a hét Gilberries borcsomag egyike, amelyet egy Woodoo Love és egy Éden palack alkot. Ha kóstolnál Gilberries bort, az alábbi elérhetőségeinken már rendelhetsz is:

Instagram/Facebook: gilberriesandwine

E-mail: gilberriesandwine@gmail.com

Ezt a Gilberries borcsomagot nyerheted meg adventi játékunkon

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version