Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátum (x)

nlc | 2020. November 16.
Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátum – Limitált London Kiadás. Egy kivételes termék, melyet hozzáértő orvos alkotott, a gyógyszertárak polcain 65 éve megtalálható, ráadásul a színfalak mögötti világ elengedhetetlen kellékévé vált.
Adventi játékunkon Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátumot nyerhetsz!

Az Embryolisse márka története 1950-ben kezdődött, amikor egy párizsi klinika bőrgyógyásza megalkotta a legendás „Lait-Creme Concentré” terméket, egy univerzális bőrápolót, ami milliók által használt kultikus termék lett, pillanatok alatt világszerte elismertté és nagyon közkedvelté vált a sminkesek és a színfalak mögötti főszereplők körében. A gyógyszeripar által előállított „csodakrém” maximálisan megfelel mind a bőrgyógyászat, mind a szépségápolási szakma elvárásainak.

Az Embryolisse napjainkra már egy széles körű, teljes bőrápolási termékskálával rendelkező márkává nőtte ki magát, világszerte több millió eladott termékkel. A márka filozófiája 1950 óta változatlan: megadni mindent a bőrnek, amitől az egészséges, fiatalos és gyönyörű lesz. Az Embryolisse termékeinek egyedülálló különlegessége, hogy egyrészt bőrgyógyászok és gyógyszerészek használják és ajánlják, másrészt a szépségápolás világában, elsősorban a sminkmesterek körében is igazi sztártermékké váltak.

Lait-Crème Concentré hidratáló krém advent nyeremény

A Lait-Crème Concentré ideális hidratáló kezelés minden körülmény között, bármely testfelületre: arcra és testre egyaránt, valamint minden bőrtípusra. Megalkotása óta mitikus termék, megtestesíti az Embryolisse valódi értékeit: óvja a legérzékenyebb bőrt is. Köszönhető ez a szigorúan összeállított formulájának és az állandó gyógyszerészeti felügyeletnek, amely mellett megalkották, hatékony és természetes.
Természetes eredetű aktív összetevők: shea vaj, méhviasz, szója protein és aloe vera.

Többfunkciós ápolás, mely különböző tulajdonságokat foglal magában: make-up bázis, amely hidratál és véd, szépség maszk, arctisztító és sminkeltávolító. Nyugtatja a bőrt napozás, valamint borotválkozás után.
Az eredmény: egy kényelmesebb, rugalmasabb és feltöltöttebb érzetű bőr, tapintása simább és nagyon puha.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version