MAD EYES a rabul ejtő szemekért (x)

nlc | 2020. November 16.
A MAD EYES termékvonalának megalkotásánál a kompromisszumok nélküli tartósság és az ápolás ötvözése volt a cél. Gazdagon pigmentált termékek, tartós, kényelmes formula a természetes szépség hangsúlyozásáért minden egyes használatkor! A MAD EYES téged is rabul ejt!
Adventi játékunkon MAD EYES ajándékcsomagot nyerhetsz!

MAD EYES MASCARA

A MAD EYES MASCARA szempillaspirál formulája egyetlen másik spirálhoz sem fogható. A multi-dimenziós dúsítás, a szempillánkként építhető fedés, az intenzíven pigmentált formula és a szempillanövesztő szérum hatásához fogható végeredmény, amely igazán kivételessé teszik a terméket. Négy hónapnyi használat után, smink nélkül is hosszabb szempillák, illetve a szempillák vonala sűrűbb lesz.

 

MAD EYES CONTRAST SHADOW DUO

A MAD EYES Contrast Shadow Duo kiváló megoldás bárki számára, aki lelkesedik a látványos, de nem harsány végeredményért, elérheti azt néhány mozdulattal, közben viszont nem kell az esetleges hibák miatt aggódnia. Minden egyes dupla végű szemfesték stift két, egymást kiegészítő árnyalatot foglal magában a merész vagy visszafogott, matt vagy irizáló végeredményért. Kombináld kedved szerint! A krémes textúra könnyedén siklik a szemhéjakon, vagy a szempillák vonalában. Amint végeztünk az eldolgozással, a pigmentek nem kenődnek el, 24 órán át tartó non-stop tartósággal, amely ugyanakkor nem szárítja ki a szemhéjak érzékeny bőrfelületét.

 

MAD EYES PRECISE LINER

Álmodtál már valaha tökéletes macskaszemekről? Nem kell lemondanod róla, nem kell a kudarctól tartanod! MAD EYES PRECISE LINER: könnyű használat, intenzív matt finish, a tetoválások tartósságával! A precíz és flexibilis applikátornak köszönhetően könnyen szabályozhatod vonalad vastagságát vagy színének intenzitását, attól függően, milyen erősen nyomod a bőrfelületre. A végeredmény gyönyörű, hosszantartó matt árnyalat, amely 24 órán át tart. Egy tusvonal, amely nem kenődik el, nem maszatolódik napközben.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version