Mercedes-Benz Man. The travel collection (x)

nlc | 2020. November 16.
A híres francia parfümkészítő mester, Olivier Cresp által alkotott Mercedes-Benz Man eau de toilette, a márka egyik legkelendőbb férfi illata az emblematikus kialakításnak, valamint az addiktív és csábító aromás, fás, gyümölcsös illatának köszönhetően.
Adventi játékunkon megnyerheted a Mercedes-Benz Man különleges illatát!

A Mercedes-Benz bemutatja legsikeresebb illatának utazó kiszerelésű változatát azon férfiak részére, akik rendszeresen úton vannak.

Az utazó formátum ideális 20 ml-es kiszerelése tökéletes méret, hogy kedvenc illatodat bármikor és bárhova magaddal vihesd.

Erős személyisége teszi egyedivé. Hozzászokott a rivaldafényhez, bármikor és bárhol magára vonja a figyelmet és megbabonáz karizmatikussága. Legyen akár a színpadon vagy a kulisszák mögött, mindig a középpontban van. Fontos számára az ismertség, a siker az útitársa, és a teljesítmény számára az adrenalin. Egy átható tekintet. Egy lélegzetvétel. Egy belső mosoly. És azzá válik, aki. Saját élete főszereplőjévé. Itt az ideje, hogy a Mercedes-Benz Man kilépjen a reflektorfénybe.

Egy férfi illat, ami Ultra-modern. Ultra-igényes. Egy emblematikus termék, ami igazán magán viseli és megmutatja a CSILLAGOT… A Mercedes-Benz CSILLAGOT, amit a világon mindenki ismer.

Olivier Cresp parfümkészítő egy időtlen és kifinomult, aromás, fás, gyümölcsös Mercedes-Benz illatot alkotott. Modern érzékiség, időtlen kifinomultság jellemzi.

A nagyon intenzív, aromás szívjegyben a cédruslevelek és a geránium testesíti meg a férfias eleganciát. A fejjegyben a gyümölcsös, finoman lendületes körte jegyek keverednek az ambrette maggal a friss, modern eredmény érdekében. A mély, fás alapjegyet a kifinomult brazíliai rózsafa és a tölgymoha szabadítja fel.

Egy igazi luxus kompozíció tisztán meghatározott identitással. Egy csábító, függőséget okozó illat. Egyedi.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version