Polar Night éjszakai krém (x)

nlc | 2020. November 16.
Minden érzékszervet megszólító egyedi textúrák és addiktív illatok, amelyek téged is magukkal ragadnak.
Adventi játékunkon Polar Night éjszakai krémet nyerhetsz!

A Polar Night egy hatóanyagokban gazdag éjszakai bőrápolási vonal, amely felgyorsítja a sejtek regenerációját, serkenti az arcbőr véráramlását és segíti a nap közben felhalmozódott méreganyagok lebontását.

Polar night krém

ÉSZAKI ALGA

A titokzatos Rhodimenia Borealia alga a sarki óceán mélyén növekszik, ahol rendkívül kevés a fény. A hold kék fényének hatására ez az alga magas mértékű fitomelatonint bocsát ki, ami aktiválja a sejtek regenerációjáért felelős szerveket.

Miért érdemes használni a boreális algát?

A szépség egy utazás…

A Polaar egy valódi családi történet része. A felfedezés és a tudomány iránti őszinte szeretet teszi igazán különlegessé, amely generációról generációra száll.

Egy márka, amely a természetből született.

Receptjeink a Sarkvidékről származó természetes és gondosan kiválasztott aktív összetevőkön alapulnak. Ezek az egyedi és ritka alapanyagok páratlan hatékonyságot biztosítanak.

A Polaar legkiemelkedőbb értéke a tisztelet.
Tisztelet a nők iránt. Ezt a tiszteletet fejezzük ki a formuláink által is, melyek parabén, alkohol és kőolaj mentesek, így a legérzékenyebb bőr számára is ideálisak. Tiszteljük csodás alapanyagaink forrását, a természetet. Elkötelezetten óvjuk tisztaságát, hiszen tudjuk, milyen sérülékeny.

A Polaar egy francia kozmetikai márka.

Bőrápoló termékeinket Franciaországban állítják elő, kiváló francia szakértők, nagy szakértelemmel.


 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version